We hebben onze eerste winkel geopend!

Op 6 februari opende DOME-7 de eerste winkel in de Urban Shopper in Eindhoven. De fysieke winkel geeft klanten de mogelijkheid om de producten van DOME-7 te bekijken, te proberen en te ervaren. De Urban Shopper is een klein winkelcentrum, gelegen in het bruisende Strijp-S waar veel verschillende winkels zijn gevestigd. Wil je een echte winkelervaring hebben dan is het mogelijk om de winkel te bezoeken van woensdag tot en met vrijdag van 11:00 tot 18:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

In onze winkel bieden wij het gehele assortiment op een bijzondere manier aan. Dus als je geïnteresseerd bent in onze producten en nieuwsgierig bent naar de winkel, laat je niet tegenhouden en bezoek onze winkel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands